torstai 20. marraskuuta 2014

crystalline

Näen unia akvaarioista joissa asuu tuhatjalkaisia joiden kidat ovat valtavia. Ihollani juoksee selkärangoista koostuvia paholaisrauskuja eikä kukaan muu ajattele että se on huolestuttavaa.

Eräs paikka jossa vierailen usein unissani on juna-asema joka on rakennettu betonista. Se on tunnelimainen rakennelma, jossa junat kulkevat paljon laituria alempana. Tunneli jatkuu loputtomiin joka suunnassa. Olen vieraillut siellä eri aikakausina. Joskus ikkunoista näkyy dystooppinen aavikko, toisinaan betonin halkeamista pursuaa vehreitä lehtiä. En koskaan pääse nousemaan junaan. Joskus näen kaukana ihmisiä jotka pääsevät sen kyytiin, minä en koskaan.

Näin unta myös kivi tunnellista joka nousi jyrkkää mäkeä ylös. Se oli vuorattu piikkilangalla osittain ja yläpää oli loputtoman kaukana, mutta jostain näkyi pilkahdus valkeaa. Tunnelia ennen pyöräilimme ikuisen yön puistossa, jossa pyörätie oli kristallisoitunutta vettä.
I've been writing for a new game project for school. We are making a murder mystery and I get to write most of the dialogue/story. Exciting ! Now really game graphics, but I just really love writing. I haven't written anything longer than few pages for such a long time that I'm a bit rusty, but loving the challenge...hope I am up for it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Whisper your message to the waves, the echo will reach me.